1. september 2016

Af HenrikMini

Ny sportschef i FC Holte

FC Holte tilknytter Richard Lilja som sportschef.

I forbindelse med sæsonstart i efteråret 2016 har FC Holte taget et af de helt store skridt. I bestræbelserne på forsat at kunne tilbyde kvalitetstræning på højt niveau og sikre videreudvikling af ungdomssektoren har klubben tilknyttet Richard Lilja som Sportschef.

FC Holtes mange frivillige trænere og ledere, i gennem de sidste mange år formået at få rigtig mange til at spille fodbold i klubben.

Med valget af Richard Lilja er det nu tid til at kigge grundigere på kvaliteten af det, vi tilbyder vores fodboldspillere. Det vil ske i samarbejde med klubbens øvrige medarbejdere, bestyrelse og de mange frivillige i klubben. Der er ca. 500 børn og unge, som kommer i klubben dagligt, og det er vigtigt, at det vi tilbyder, er tidssvarende og hænger sammen med klubbens værdigrundlag.lilja_i_fch-toej

”Vi har haft medlemstilgang og oplever nu, at spillerne er blevet bedre, og de begynder at stille nye fodboldfaglige krav – de stiller dermed klubben, trænerne, forældre og ledelsen overfor nye udfordringer. Det er lige fra fordeling af ressourcer, niveaudeling til træning, til kamp, på tværs af årgange, til hvornår skal spillerne træne hvad og hvordan FC Holte sikrer sig, at de forbliver i klubben osv.” fortæller klubbens tidligere sportschef Henrik Oksholm og afslutter: ”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Richard. Mange af vores trænere har i lang tid efterlyst inspiration til træningen, en ”rød tråd” i vores ungdomsarbejde m.m. Jeg er glad for, at det er lykkedes at få lavet en aftale med en så erfaren og veluddannet træner som Richard”. Med ansættelsen af Richard Lilja overgår Henrik Oksholm fra sportschef til sportslig koordinator.

Den nye sportschef er allerede i gang hos FC Holte og har været det siden foråret. I den kommende tid vil han være at finde endnu mere på banerne.

Richard Lilja har trænet seniorhold i 2. division, ungdomshold i licensklubber, og har derudover erfaring som Akademi-leder, Sportschef, T+ træner, DBU Instruktør og B&U konsulent.

Richard har en UEFA A-licens fra 2008, og har netop bestået UEFA A-Youth.

Andre Nyheder