4. september 2016

Af HenrikMini

Sjællandsmestre efter drama

FC Holtes U16-drenge sluttede en flot sæson af pokal og medaljer

Der var lagt op til et spændende opgør mellem Ejby IF og FC Holte ved finalestævnet i U16 drenge 2.

FC Holte kom planmæssigt foran efter to minutter på mål af Rasmus Bastman. Det blev en kamp, hvor FC Holte generelt spillede en rigtig god omgang offensiv fodbold, men manglede effektiviteten og kynismen bagud.

Ineffektiviteten kostede i 1.halvleg og Ejby udlignede efter en halv time på et langskud og blot fem minutter senere tog Ejby føringen.

Imidlertid viste FC Holte god moral og på et hjørnespark scorede Gustav Almbjerg Steffensen til 2-2 i det 38. minut, og kort før pausen nettede Johannes Wogelius til 3-2.

Haarboes mirakler

Efter pausen så FC Holtes defensiv ikke for god ud og Ejby udlignede til 3-3 i 42. minut. Men igen viste gutterne fra Holte god moral og bragte sig foran både 3-4 og 3-5 ved henholdsvis Steen Tarp Sunding og August Nüchel Kristensen.

Trods to målsføringen var dramaet ikke ovre, da målmand Nicolai Vangstrup blev udvist. Dommeren skønnede, at han slog ud efter en modspiller og slaget giver straffespark til Ejby. Ejby reducerede til 4-5 på det efterfølgende straffespark.

I en dramatisk afslutning fik begge hold sendt spillere til afkøling med gule kort. Det udnyttede Ejby til at udligne i sidste minut på en fantastisk flugter helt oppe i det lange målhjørne. Dermed skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence.

Den normale markspiller Benjamin Haarboe tog ansvaret som målmand og det viste sig at blive kampafgørende. FC Holte scorede på samtlige fire straffespark ved Benjamin Haarboe, Rasmus Bastman, Johannes Wogelius og Gustav Steffensen samtidig med at Benjamin Haarboe pillede tre af Ejbys fire spark og dermed vandt FC Holte finalen.

Kampens spiller og dagens mand blev Benjamin Haarboe.

Andre Nyheder