24. september 2016

Af HenrikMini

FC Holte gået viralt igen!

FC Holtes seniorhold er endnu engang massivt eksponeret i medierne.

Selvom lokalopgøret i serie 3 mellem FC Holte Team X og Skjold Birkerød d. 17 September endte med et ærgerligt 1-3 nederlag til FCH, har fokus mest af alt været på et helt særligt mål scoret af en af Birkerøds spillere. Målet var et af de flotteste af slagsen, nemlig et saksesparksmål i bedste Zlatan stil. #DaretoZlatan. Kampen blev som sædvanlig optaget og senere hen lagt på de sociale medier hvor det herefter er gået stærkt. Målet som i første omgang blev vist på FC Holte – Team X’s Facebookside er senere hen blevet delt af store medier både i Danmark såvel som i udlandet og kommenteret af tusindevis. Klippet er på et enkelt døgn blevet set af flere millioner og selvom målet blev scoret imod os i et lokalopgør, er vi ikke for fine til at anerkende den flotte detalje. Se målet her

Målet som i denne omgang blev leveret af en modstander, har det alligevel skabt en kolossal eksponering for FC Holte. Selvom en detalje som denne er meget sjælden, kan de fleste nok huske vores egen Anton Egholm som for lidt under et år siden gik viralt med sit rabona mål. Et mål som fik ligeså meget og mere til af opmærksomhed fra nær og fjern. Et mål som for alvor fik sat klubbens eksistens på landkortet. Rabona målet kan i øvrigt ses her

Alt dette er et resultat af det geniale koncept som FC Holtes seniorafdelingen består af. Team X, som der lægges mange kræfter i, har helt klart fat i noget når det handler om at spille fodbold for sjov.

 

Andre Nyheder