1. februar 2017

Af HenrikMini

Storsejr til København Futsal på lokal bane

I lørdags havde FC Holtes medlemmer en enestående mulighed for at opleve vennerne fra København Futsal spille ligakamp mod HB i Birkerød Idrætscenter.

Adskillige forhindringer til trods – låste omklædningsrum, roterende movingheads, der sendte lyskegler på tværs af banen under kampen, kabler, der skulle trækkes langs banen og børn, der spillede fodbold i den anden del af hallen – så lykkedes det for Tai Pundik og hans mandskab fra København Futsal at hive en 4-1 sejr over HB hjem og dermed sætte tre points ind på kontoen og komme et skridt nærmere Final Four.

Amin Benmoumou, der flere gange har været træner på FC Holtes Futsal Camps, spillede med, da Tai Pundiks mandskab kom et skridt nærmere Final Four.

Efter 11 minutter scorede gæsterne fra HB til 0-1 på et direkte frispark ved Andreas Holmberg. Det skortede ellers ikke på chancer til vores Københavner-venner. Alligevel skulle de ca. 80 tilskuere vente helt til det 28. minut før Jonas Hoffmann kunne udligne efter assist fra Moussa Ajanne. I anden halvleg fik København Futsal bedre styr på tingene, men effektiviteten manglede stadig. Hullet på den berømte byld kom, da der manglede blot tre effektive spilleminutter. Først scorede Lukas Bille Christoffersen til 2-1 efter assist fra Jonas Hoffmann, der selv gjorde det til 3-1 (assist fra Jens Lev Berlin) inden Lukas Bille Christoffersen lukkede og slukkede med endnu en scoring. 4-1 til København Futsal, der nu har blikket rettet mod topopgøret på lørdag d. 21. januar mod FC Fjordbold.

Adskillige kendte FC Holte-ansigter var at finde på tribunen…

Og et par stykker af dem fik endda “sneget” sig med på København Futsals holdbillede efter kampen (Emil, tv, og Albert, th, begge 2004)

Andre Nyheder