27. februar 2017

Af HenrikMini

I sne står urt og busk – og bold – i skjul…

Torsdag aften havde 2009erne besøg af Rasmus, der til daglig træner U13 i FC Nordsjælland. Træningspasset startede i regn, fortsatte i slud – og sluttede i sne.

Struktur og planlægning er bare enkelte af vores dygtige og kompente U8-teams mange forcer. Men vejret torsdag aften, hvor årgangen fik fint besøg fra samarbejdsklubben FC Nordsjælland, var de dog ikke herrer over – så havde det nok set noget anderledes ud. Rasmus, der til daglig træner U13 i FC Nordsjælland, påbegyndte træningspasset med de 34 forventningsfulde og glade drenge – og en enkelt pige – i let regn. Forskellige øvelser blev rullet ud, ungerne fulgte med – og regnen blev så småt erstattet af slud.

Der blev øvet både højre- og venstreben, driblinger, 1 mod 1, osv. Gradvist flyttede ungernes fokus sig dog fra fodbolden til de fnug, der pludselig var rigtig mange af. Og sne kan de færreste fodboldtrænere altså hamle op med, når “eleverne” er 8 år gamle…

Til slut – da der blev fanget flere snefnug på tungerne end der blev sparket til bolde – blev der fløjtet op til kampe rundt om på banen. Så de efterhånden godt kolde børn fik så småt løbet lidt varme ind i kroppene igen.

Da klokken nærmede sig 18:30 var antallet af følelsesløse tæer og fingre oppe i så højt et antal, at vi her på redaktionen opgav at holde styr på det.

På sidelinjen var der godt med varme i de mange Sorel-støvler, men dér – på sidelinjen – havde man også varmet sig indvendigt med den medbragte kaffe. Desværre fandt de mange kaffekopper ikke selv op i skraldespanden…

Tak for i dag…

Andre Nyheder