11. april 2017

Af HenrikMini

Velbesøgt Futsal Camp

Hele 56 drenge og piger har valgt at bruge første del af påskeferien på at træne futsalfærdigheder, så der er liv og glade dage i Multihallen i Birkerød og campen er således den bedst besøgte hidtil. Størstedelen af deltagerne spiller til daglig i FC Holte, men campen har også fået gæster fra Farum, Birkerød og BSV. Campens program er sat sammen af Tai Pundik og med sig har han Mohammed El Faour, Mark Fromholt og Richard Lilja.Mohammed viser en finte og sætter derved Sofus fra 2008 af

“Flyt rækken”. Børnene, der er sammen to og to, ligger overfor hinanden og triller bolden mellem sig. “Bagerste par” løber over hver sin række til de er kommet “forrest”. Der fortsættes til rækken er kommet fra den ene ende af hallen til den anden. Herover er det Ole (tv) og Carl, begge 2009, der er på “forhindringsløb”.

Kamp hos de ældste. Og når modstanderen er næsten dobbelt så stor som en selv, så må man jo tage andre metoder i brug for at komme forbi… så længe dommeren (eller fotografen!) ikke ser det – Alexander (2006) prøver at stoppe Tobias (2002).

Klassisk fangeleg, der er ganske populær. Børnene skal drible fra den ene side til den anden – uden at blive fanget af “Edderkoppen” i midten, der kun må bevæge sig sidevejrs. For hvert barn, der bliver fanget, udvides edderkoppens spind. Edderkoppen Tai har allerede fanget Miko (tv) og Carl, begge 2009 – og nu går de efter Sigurd.

“En mod en – med handicap”. Corfitz (2010) forsvarer med hænderne på ryggen (“handicap”) mod Gustav (2009).

Hjemme på Rudegaard Stadion har Arthur ikke gået til målmandstræning hos Leon Fox – men har alligevel reflekserne i orden

Andreas (2007) og Oscar (2008) i kamp om bolden.

Mille forsøger at undgå tackling fra Ole – Asger er klar på en spilning på fløjen (alle 2009)

En “næsten-redning” fra Thomas (2004)

Daniel efter Louis, begge 2006

Ingen camp uden lidt børnebank – på den gode måde. Den efterhånden erfarne campdeltager, Konrad (2009), får lige en “afskedssalut” af Tai

Andre Nyheder