25. juni 2017

Af HenrikMini

Mørkerøde lygter til FC Holtes fodboldskole

Hermed sidste info til deltagerne på næste uges fodboldskole:

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod en hel masse sommerglade børn i næste uge. Primært fra lokalområdet – men igen år har vi også besøg fra det jyske. Dejligt.

Mødetid for alle den første dag (mandag d. 26. juni) er kl. 09.00. – Man må gerne komme lidt før.

Indgang til registrering og tøjudlevering er fra terrassen bag det hvide hus (hvor den tidligere restaurant lå – se kort). 

Afsæt den første times tid til at blive registreret og få udleveret tøj. Enkelte deltagere er så sent tilmeldt, at vi ikke kan garantere jer tøj på campens førstedag – men tøj skal I nok få. De pågældende er orienteret om dette på forhånd.

Børnene vil blive fordelt i deres grupper (30-35 i hver) ude på opvisningsbanen, når alt tøjet er udleveret. Her får de også mulighed for at hilse på deres trænere.

Der vil igen i år blive 5 træningsgrupper: 

Ældste gruppe er: årgang 2003 og 2004

Næstældste gruppe er: 2005 og 2006

Mellemste gruppe er: 2007 & 2008

Næstyngste gruppe er: 2009

Yngste gruppe er 2010

Afhængigt af gruppernes størrelse er der 2-4 trænere på hver gruppe.

 

For de, der ønsker pasning fra 8.00 til 9.00, er dette muligt tirsdag til fredag. Vi opholder os i det tidsrum i restauranten i det hvide hus.

Dagsprogrammet vil typisk være:

Morgen:

09:00 Indmøde & opvarmning (på opvisningsbanen)

Formiddag: 

Pause m. frugt – man går ud i sin gruppe

Træning (eksempelvis dribleøvelser, spark, vendinger/finter, afleveringer)

Frokostpause

Eftermiddag:

Træning (eksempelvis dribleøvelser, spark, vendinger/finter, afleveringer)

Frugtpause

Småspil og kampe

Ca. 15:00: Tak for i dag

Der er således frugt to gange om dagen (for alle) og frokost (veksler mellem sandwiches og pastasalat m. hjemmebagt brød) med juice til deltagerne, der har tilkøbt frokostpakken. Det er muligt at købe juicebrikker, müslibarer og sun lolly is mod kontant betaling, så medbring kontanter (og gerne i møntform – der gives ikke kredit). Vi har tidligere oplevet, at de yngste får deres mønter med i en almindelig frysepose – et godt råd: skriv navn på…

Fredag afsluttes med kamp mellem den ældste gruppe og trænerne.

Traditionelt ender dette i en mindre (måske lidt større) vandkamp, så vær gerne forberedt på dette med skiftetøj – eller hvis jeres barn ikke vil deltage – at afhente barnet tidligere.

Fredag er vi færdige ca. kl. 14.00.

Vi har mulighed for at spille futsal indendørs i hal 2, så jeres børn skal medbringe indendørs sko hver dag – det er ikke sikkert, at vi benytter os af dette, men det er godt at have muligheden.

Klubbens målmandstræner, Leon Fox, kommer også forbi en enkelt dag – så målmænd og -aspiranter skal medbringe handsker.

Et godt råd: Vi bliver mange. Rigtig mange. Hjælp derfor dit barn, dig selv og os – skriv navn (og gerne årgang, eks. ”Peter B. 2007”) i / på dit barns tøj / ting. Og undlad at medbringe værdigenstande.

Vi vil bestræbe os på at opdatere klubbens hjemmeside, www.fcholte.dk, med billeder i løbet af campen. Ligesom I løbende vil modtage mails fra vores database (sendes fra samme adresse som denne – og kan altså ikke bare besvares direkte, men tryk ”svar” og indsæt ”medlem@fcholte.dk” i ”svar til-feltet”).

Hvis I vil i kontakt med os i løbet af fodboldskolen, kan vi kontaktes på flg. numre: 3149 8755 (sportschef Richard Lilja) eller 2248 6670 (administrationschef Tine Raabjerg).

Husk at informere os ved indtjekningen om der er særlige hensyn, vi skal tage i forhold til jeres barn. Det er endvidere vigtigt, at vi har et telefonnummer, hvorpå I er til at træffe i tilfælde af, at dette skulle blive nødvendigt. Det er – det skiftende vejr til trods – trods alt sommer. Sørg derfor for, at dit barn har solcreme på hjemmefra. Vi ”topper” gerne i løbet af dagen.

På gensyn på mandag – vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jeres børn.

Mange hilsner

P.S. – Vi har gjort, hvad vi kunne for at bestille godt vejr…: 

– men vi skulle vist ha’ gjort os lidt mere umage på dét punkt… husk tøj efter vejret!!

Andre Nyheder