2. juli 2017

Af HenrikMini

The more the merrier – der er altid plads til én til…

Opvarmning for knapt 170 drenge kræver god plads – de ældste er forrest og er “forgangsmænd” med cuts, driblinger og vendinger – de “små” følger og gør efter.

Kamp i den ældste gruppe (03/04) – Christian i kamp med Christian om bolden.

Jatin og Alexander i kamp om bolden – begge 2008.

Julius i en “vis-forklar-vis”-øvelse – 2009erne ser til.Intens målmandstræning hos 2009. Tobias, der selv har spillet i FC Holte i 10 år, er træner på årets fodboldskole – og hér går det ud over Elliot, der kvitterer med en “tv-redning”.

Skudøvelse hos 2007/08 – William (08) sparker, mens Jakob ser til.

Selv “Rødhætte” var med på campen (Søren, 2007)

Lucas (06) og Gustav (05) i kamp… – men hvor blev bolden af..?!

Tirsdag var der målmandstræning ved Leon Fox – her er det Mikkel (06), der stiger til vejrs.

“En mod en”-kampe hos 2009. Vinder man, går man videre – ved uafgjort afgøres kampen ved at slå sten-saks-papir. Herover er det Rohan og Wisborg (begge 2009).

Kamp hos de ældste – Emil (04), Carl-Emil (03) og Joachim (04).

En i midten. Modtag bolden, lav en vending og spil bolden videre – herover Anton (med ryggen til), Emil (i midten) og Kristoffer – alle 2008.

En vigtig ting, der skulle være styr på, inden hver fodboldskoledag kunne begynde, var at få hejst flagene ved cindersbanen – dét var fast morgenritual for Gustav (2010), der endte med at få helt styr på det.

Fredag morgen begyndte regnen så småt at melde sin ankomst. Heldigvis var fodboldskolen gået ind i de sidste timer, da det begyndte at sile ned. Herover en flok småvåde drenge, der ser til, mens Mikkel (04) skyder på mål.

Skudøvelse hos de yngste – Julius forsøger, men Victor redder (2010).

Træner Emil instruerer hos de ældste.

Øvelse hos 2007/08 – drengene ligger på maven uden udsyn til træneren, der på et givent tidspunkt kaster en bold. Her fra gælder det så om at være hurtig og komme først på bolden – og helst sparke den i kassen. Herover er det Asger (tv) og August – begge 2008.

Skraldereprimande hos de yngste – og “truslen” fra Sidse (på billedet), Julie og Emilie var ikke til at tage fejl af… “hvis I ikke smider skraldet i skraldespandene, så får I ikke lov at købe is – !!”. Efterfølgende var der meget rent hos de yngste…

En mod en – her er det Chris og Søren, begge 2007.

Drible-/skudøvelse hos 2007/08 under ledelse af Thomas Lesly. Herover dribler Carl-Emil (07) gennem de opstillede toppe.

Kamp hos de yngste (2010).

2010 med Julie, Emilie og Sidse

2009 med Tobias, Noah, Julius og Mark.

2007/08 med Kevin, Jakob, Michael og Philip.

2005/06 med Kristian, Richard og Nikolaj

2003/04 med Emil, William og Martin.

Traditionen tro blev der også i år kåret en række spillere – én i hver årgang:

Hos 2010 blev Oscar kåret med begrundelsen: “Du er teknisk god, engageret og en god kammerat”.

Hos 2009 rendte Alexander for 2. år i træk med prisen: “Du er engageret, altid parat, en god ven og hjælpsom”.

Hos 2008 blev Oscar kåret: “Du har et godt venstreben, du har en god spilforståelse – og så er du glad!”.

2007. Carl-Emil blev kåret med ordene: “Du er sød, du er en god ven – og så er du hurtig”.

Hos 2006 blev Oscar kåret: “Du har en super indstilling til træning, du er en god kammerat og så er du en superdygtig tekniker”.

2005. Sebastian – med ordene: “Du har en god indstilling til træning, du går op i det, du har en god taktisk forståelse – og så er du den, der har brokket sig mindst…”.

Hos 2004 blev Louis kåret med begrundelsen: “Du har en god teknik, du sparker godt, du har et godt overblik – og så er du engageret”.

Hos de ældste var det Christian, der blev kåret: “Du har godt humør, du har lyst til at lære – og du har et fantastisk spark!”. Herover er Christian med trænerne Martin, William og Emil – samt nogle fans, Johan, Jacob og Brogaard…

Andre Nyheder