2. september 2017

Af HenrikMini

Endnu et par pokaler… – igen til 2009

For 14 dage siden – d. 19/8 – deltog FC Holtes 09-drenge i deres første turnering efter sommerferien. Og sikke en start; godt spil med mål i støvlerne! Det iøvrigt rigtigt gode stævne gav drengene i alt 5 kampe og der blev sluttet af med en god sejr på 3-0. Udover de gode kampe var der også mulighed for at deltage i en holdturnering hvor fokus var dels på færdigheder med bolden, men også skudstyrke. Her viste holdet god moral og gode evner – faktisk så gode evner at de vandt denne konkurrence. Belønningen var bl.a. bold, handsker og en “førstehjælps pakke” som hele årgangen kan få gavn af – samt ikke mindst en flot pokal til 2009’ernes i forvejen flotte samling.

Fra venstre: Larsson – Kristoffer Elias – Bertram – Julius – Brogaard – Magnus – Rohan

 

Lørdag d. 2. september var 2009erne igen aktive i stævneregi. Tre hold var afsted til “SportyMe Cup” i Herstedøster. Stævnet var for hold på B/C-niveau, så der blev stillet to hold i rækken for spillere født i 2009. Holdene var sammensat af spillere, der spændte fra toppen af en B-række til begrænset erfaring med C.
Spillerne gjorde alt det, trænerteamet på årgangen håber at se fra dem hver gang: Forsøgte at spille – med streg under spille – fodbold, kombineret med god fight. Den ene hold spillede sig til en placering i den bedste tredjedel, og det andet sluttede i den nederste tredjedel. De viste flot moral og sluttede med en sejr!
Årgangen var også repræsenteret med et hold, som spiller A-række i deres egen årgang. De fik lov til at prøve kræfter med større og stærkere spillere, i årgangen over (U10 – født i 2008). Matchet mod spillere, der var mere kropsstærke og ofte hurtigere, var drengene nødt til at flytte bolden hurtigere mellem hinanden. Det gjorde de flot! Puljen blev vundet med sejre på 3-0, 4-0 og 3-0 og dermed var en plads i finalen sikret!
I finalen kom drengene bagud efter selv at have haft stor overvægt i spil og chancer. De kæmpede videre, fik lagt et tryk og til sidst scoret til 1-1. De pressede videre, men fik ikke scoret mere. Det gjorde de til gengæld i straffesparkskonkurrencen, hvor alle tre spark blev sat ind. Da modstanderen havde brændt deres første spark, var sejren og endnu en pokal til klubben sikret!

Fra venstre: Alexander – Julius – Bertram – Brogaard – Jakob – Magnus – … og lillebror Villads (der spiller på årgang 2012 i FC Holte)

Andre Nyheder