28. september 2017

Af HenrikMini

FC Holtes U15-drenge videre til pokalsemifinalen

Efter to gange 3-0, først over naboerne fra Skjold Birkerød og siden over de lidt nordligere Allerød FK, var turen kommet til kvartfinalen, hvor modstanderen hed Hillerød Fodbold og banen Hillerød Stadion. Og det lykkedes på overbevisende facon FC Holte-drengene at spille sig videre til forårets semifinaler.

Kampens indledning var ganske lige, dog med FC Holte som de boldbesiddende, men med Hillerød flot forsvarende. FC Holte har dog en offensiv spiller, der p.t. virkelig er ’on fire’ – og midt i halvlegen scorede han, Viktor Hugo Steengaard, 2 mål med få minutters mellemrum. Kort før pausefløjtet fra dommer Jakob Jonker, kunne Mathias Wittrup tilmed afslutte en længere dribletur med et følt indersidespark i det lange hjørne. Pause og 3-0 til FC Holte.

Holtes Hugo – on fire…

I pausen taltes der hos FC Holte om, at man nok følte man sig bedre både fysisk og teknisk, men taktisk var man på holdet ikke tilfredse. For mange angreb klumpede sig sammen på midten og det blev derfor aftalt, at fløjene skulle sættes bedre i spil. Dén taktik gav bonus straks fra 2. halvlegs start. En rigtig fin fremlægning af Frederik Hecksher til Sigurd Skovfoged i Holtes højreside gav mulighed for et fint indlæg til Viktor Hugo og han kunne – lidt presset – gøre det til 4-0. Målet knækkede Hillerød og resten af kampen var spil til ét mål – Hillerøds. 5-0 Sigurd Skovfoged, 6-0 Claes Refsgaard (første mål i omtrent 117 kampe), 7-0 Viktor Hugo. Nikolaj Øvlisen lukkede og slukkede med målet til 8-0. Efter kampen var der trænerros til alle mand, og rigtig mange kandiderede til ’kampens spiller’ – “Man of the Match”. Ingen havde kunnet indvende et ord, hvis f.eks. de bomstærke midtstoppere Carl Berthelsen eller Andy Arnt havde fået titlen. Men valget faldt på backen Frederik Hecksher, da han virkelig forstod planen med at sætte fløjene i spil.

Claes Refsgaard – leverede en solid kant. Og også et af sine sjældne mål.

Man of the Match – Frederik Hecksher

 

 

 

 

 

 

 

Nu venter semifinalen i uge 19 og som en af Holte-drengene udbrød: ”Shit, der er længe til. På dét tidspunkt er vi jo konfirmerede!”. Hvilket vi på redaktionen naturligvis kan bekræfte.

Andre Nyheder