25. oktober 2017

Af HenrikMini

De yngste til allerførste stævne

FC Holtes yngste årgang – Årgang 2012 – deltog d. 21. oktober til årgangens første turnering nogensinde. Alexander, Konrad, Arthur, Ingvar og Villads var (rigtig godt bakket op af forældre, søskende og bedsteforældre) taget til Gentofte Cup for at vise, at klubbens yngste også spiller god fodbold!

Turneringen var længe imødeset – nogenlunde med samme utålmodighed som juleaften, hvilket i dén alder som bekendt siger en del…

Det startede skidt… Rigtig skidt. Drengene fra Hekla havde spillet hele to turneringer før, og i den alder svarer det til ca. 100 landskampes erfaring til forskel. Der var da heller ikke gået et minut, før Hekla havde scoret to gange. Drengene fra FC Holte var simpelthen ikke rigtig klar over, at bolden var i spil, før Hekla havde taget den fra dem og scoret.

Drengene kom sig imidlertid over chokket – og begyndte at kæmpe og tackle, så det var en fryd. De kom godt med, og endte med at tabe en god og spændende kamp 3-2. De elskede oplevelsen, og løb rundt med store smil!

Alexander i nærkamp med en Farum-spiller

Tungen lige i munden – Konrad har taget ved god koncentrationslære af storebror Milton på 2008…

Næste kamp var de med fra start, og det var en meget lige affære mod Østerbro, der primært havde én rigtig dygtig spiller. Han formåede blandt andet at sparke et frispark hen over alle tre Holte-spillere og i mål via underkanten af overliggeren… Det ser man ikke en 5-årig gøre hver dag… Holtes kollektiv kunne dog matche Østerbros stjerne, og kampen endte 2-2.

Og Arthur med omtrent ligeså stor koncentration

Herefter så drengene sig ikke tilbage! Nu havde de fanget pointen, og de spillede som om hele deres korte liv havde været én lang forberedelse til turneringen. To hold fra B1903 – hhv. “sort” og “hvid” – blev rullet over med 3-0 og 4-1, og sandelig om der ikke også var kræfter til at slå Farum 1-0 i sidste kamp!

Villads – i kamp om bolden… Der var én vej – mod målet.

En super dag for de 4-5 årige, der kæmpede og spillede af et godt hjerte, scorede flotte mål, var søde til at sige tak for kampen og endog komplimentere modstanderne for flotte mål. Dem kan man ikke være andet end meget stolte af!

Arthur – Konrad – Ingvar og Villads. Alexander skulle skynde sig hjem…

Næste turnering for Holtes yngste er den 12. november. De tæller allerede, hvor mange gange de skal sove inden…

Andre Nyheder