19. december 2017

Af HenrikMini

So this is Christmas… afslutning på afslutning på…

2008:

På årgang 2008 holder de fast i traditionerne omkring jul. Til tirsdagens afslutning var der derfor lagt op til en klassisk afslutning på året med sjove konkurrencer – der i år blandt andet indeholdt en omgang fodboldgolf, som var et stort hit hos ungerne.

Træningen blev afsluttet med “el classico” mellem børnene og deres voksne. Det blev en kneben sejr til ungerne på 5-4, men vi her på redaktionen har fra en sædvanligvis velunderrettet kilde hørt, at de voksne efterfølgende har lagt sig i selen og gået i træningslejr. Der satses med andre ord på, at de voksne næste år tager stikket hjem.
Rigtig glædelig jul og skønt fodboldår til alle fra hele U10…
2007:
På årgang 2007 valgte man at holde afslutning lidt før end halvsæsonen egentlig var forbi, da sidste træningspas på var “udebanen” på Sjælsøskolen. Afslutningen, der indebar en times træning i ganske få varmegrader, faldt derfor allerede i sidste uge. Tilslutningen blandt børnene og deres forældre var imidlertidig så stor, at seancen måtte flyttes fra klublokalet på førstesalen til den hyggelige, tidligere restaurant på Rudegaard Stadion.
Da de rødkindede børn havde fået stillet den værste sult i æbleskiver, pebernødder, vaniliekranse og andre julelækkerier, strømmede de igen ud i torsdagskulden på Rudegaard Stadion… for lige at brænde lidt ekstra krudt af på at lege fangeleg i mørket.
Første 2007-træning i det nye år er torsdag d. 4. januar.
2009:

Afslutningen på endnu et godt år med de dejlige drenge og piger fra Årgang 2009, blev markeret med en ”Juleafslutningskonkurrence”, bestående af en masse fodboldrelaterede konkurrencer mellem hold blandet på tværs af niveau.

Efter ”træningen” var der æbleskiver og saftevand (og kaffe til de voksne) samt bingo i Restauranten på Rudegaard, organiseret af Årgangens enestående og massivt imponerende Socialminister, Lisbeth (mor til Carl). Lisbeth fik som altid på årgangen god hjælp af en bred skare af forældre. Bingoen blev styret med hård hånd af Lisbeths datter Anne, og i alt havde knap 70 børn og voksne nogle hyggelige timer.

En lidt mindre gruppe fortsatte direkte i Valbyhallen for at følge Tais udvalgtes forsøg at spille 3 point hjem til København Futsal. Det lykkedes desværre ikke! En medrivende og intens kamp blev desværre (og lidt ufortjent) vundet af  JB Futsal, der scorede sejrsmålet i sidste minut; men spændende og hyggeligt var det.

Årgang 2009 glæder sig til et nyt år efter en velfortjent juleferie. Første træning er søndag den 7. januar.

Andre Nyheder