22. december 2017

Af HenrikMini

Jule- og Nytårshilsen

Til alle i FC Holte

 

Det har været et fremragende 2017 – det skyldes alles fantastiske indsats, trænerne, holdlederne, sportsudvalg, bestyrelsen, forældrene, ungdomstrænerne, alle der har været med til at sikre – at drengene og pigerne har kunnet løbe rundt, fået røde kinder og vind i håret. Det er bare et sundt og godt miljø vi har, med masser af glæde, fysisk aktivitet og sammenhold – Tak til jer alle. Med jeres hjælp, så gør vi det igen i 2018 ;o)).

 

Nyhed – Samarbejde med Hørsholm/FCK U10-U12

Som bekendt er vi samarbejdsklub med vores gode venner fra FCN. Det er vi rigtig glade for, ”Store FC Holte Dag”, uddannelse af trænere, besøg fra FCN i FC Holte – samt det fodboldfaglige samarbejde fra U13-U19. Det spiller ;o)

 

I forbindelse med DBUs handlingsplan ”Den nationale sportslige vision” – bliver der nu skabt et nyt miljø for U10 til U12, kaldet DBU TopCenter. Her har vi valgt at samarbejde med Hørsholm og FCK. Samarbejdet starter den 1. januar 2018, men allerede nu kan vi gøre brug af FCK Skills.

 

  • fckskills.dk – er frit tilgængeligt, og kan bruges af alle.
  • I kan også oprette et Sign-in på http://www.fckskills.dk/acl/?gid=fHl837t98E
  • Ligesom I kan komme med på e-mail listen (fra FCK), hvor du modtager to træningspas hver uge – til aldersgruppen U10-U12 (men lur mig, om andre aldersgrupper ikke også kan bruge øvelserne ;o)) Bare send en e-mail til Peter Winther pjw@fck.dk – om at du er fra FC Holte, og gerne vil på liste.

 

Materialer

Giv enten Tine eller jeg besked, hvis der er udfordringer på materiale fronten. Jeg kikker selv ned i materiale rummet mellem Jul og Nytår.

 

Træner Uddannelse – Vi forsøger at gennemføre 1. del af DBUs nye C-Uddannelse i FC Holte. Det er på i alt 12 timer – et fantastisk kursus for enhver børne- eller ungdomstræner.

Er du interesseret, så kontakt Sportschefen – allerede i dag ;o))

Mere info herom på hjemmesiden og Facebook, når vi har fået datoerne på plads.

 

Det er i 2018, at Hugo afslutter sin B-licens. Hugo har spillet i FC Holte, hvor han også startede sin trænerkarriere. Det er en fornøjelse at opleve, FC Holtes ungdomstrænere udvikler sig – for selv at tage over og stå på egne ben. Hugo er i dag cheftræner for vores dygtige årgang 2004.

 

Alle årgange skal have en Aktivitets Præsident, Tour Manager, Sponsor Koordinator

Selvom det måske går lidt sløjt, på alle årgangene, med at få stillingerne besat

 

(ligesom vi gerne vil have en træner og en holdleder, så vil vi også gerne have en

Aktivitets Præsident – som sørger for Juleafslutning og Sommer Grill

Tour Manager – som sørger for at årgangen kommer af sted på tur en gang årligt

Sponsor Koordinator – som sørger for at Aktivitets Præsidenten og Tour Manageren har noget at gøre godt med ;o))

 

så har tiltaget allerede betydet, at flere årgange skal på tur i 2018 – bl.a. tager vores fremragende årgang 2005 til turnering i Tyskland.

 

Dommer til 5 og 8 mandskampe

Vi har fået tilgang af en frivillig dommer. Det er Bo Lauritsen (5014 8443).

Bo er uddannet dommer, og vil meget gerne dømme 5 og 8 mandskampe.

Bo har en hjerneskade, som påvirker hans motorik samt væremåde – men han dømmer fint og møder som aftalt. I starten kan I booke ham via Sportschefen – så skal I bruge en dommer…

 

Målmandstræning og Inspirationstræning

Igen i år vil der være målmandstræning med Leon Fox. Yderligere info tilgår efter nytår så snart vi kender opstartsdato.

Inspirationstræning og/eller supervision – kan som altid bookes via Sportschefen – så kommer enten Martin Nielsen eller jeg selv på banerne. Det plejer at være sjovt for spillerne og lærerigt for trænerne ;o))

 

Træner/Leder møde søndag den 14. Januar 2018 kl. 9.00 – 15.00

Husk at afsætte søndag den 14. januar 2018 kl. 9.00 – 15.00. Se indbydelse på e-mail.

 

 

I ønskes alle en Glædelig Jul og Godt Nytår – vi ses på banerne i 2018

 

 

Richard Lilja

Sportschef

Andre Nyheder