6. januar 2018

Af HenrikMini

2009 & 2012 til FREM Julecup

Dagene mellem jul og nytår er som bekendt nogen af de bedste på året – og de bliver kun bedre, når man kan komme ud og spille fodbold! Uanset alder.

 

Årgang 2012 var den 27. december taget på mål- og pokaljagt i Valbyhallen, til FREM’s Julecup 2017. I et stævne afviklet på floorball-baner 3v3, må man sige, at missionen lykkedes! 17 mål fik drengene scoret i bare fem kampe, mens der røg syv ind den anden vej (et enkelt var et selvmål, fordi det nu engang nogen gange bare er svært, at få bolden til at trille den  modsatte vej…). Tre gange kunne drengene juble over en sejr, mens de to gange måtte konstatere, at ”de alligevel havde vundet, fordi de havde haft det sjovest”… Der var pokaler til ALLE deltagere – og de pokaler har utvivlsomt fået hæderspladsen på mange små drenges værelser, i dagene efter turneringen…

 

Dagen efter – den 28. december – var Årgang 2009 tage samme sted hen, for at deltage i en 5-mandsturnering. Når man melder et hold til i en ferieperiode, er det aldrig helt til at vide på forhånd, hvordan holdet kommer til at se ud; men i dette tilfælde var det meget stærkt. Fire kampe blev vundet på vej til finalen, med en samlet målscore på 14-0 – og i finalen var der heller ikke tvivl om udfaldet, der endte med en 3-0 sejr til drengene fra Holte. Også hos Årgang 2009 var der pokaler til alle deltagere – og at der så også var en stor pokal til klubben, og biografbilletter til alle på vinderholdet, gjorde ikke drengenes glæde og stolthed mindre.

 

Frems Julecup var en fremragende organiseret turnering, som Årgang 2009 og 2012 allerede glæder sig til at deltage i 2018 – og som klubbens øvrige årgange opfordres til at overveje.

Andre Nyheder