4. marts 2018

Af HenrikMini

Futsal-metal til FC Holte

Søndag d. 4. marts skulle både FC Holtes U14- og U16-drenge til A-eksamen i futsal. Endnu en gang dannede Roskildehallerne rammen om finalestævnerne.

U14 lagde for med fire kampe inden middag. Først et smalt nederlag på 0-1 til de gulblusede fra Vallensbæk – grundet en misforståelse mellem forsvar og keeper. Efterfølgende en mindre afklapsning til de senere Sjællandsmestre fra Ishøj på hele 4-0. Herefter tog drengene skeen i den anden hånd og fik meldt sig lidt mere ind i finalerunden. 1-1 mod Taastrup, der i mellemrunden led deres eneste nederlag til netop FC Holte på 1-0, målet sat ind af Frederik.

I sidste kamp mod de stribede fra Kirke-Hyllinge var heldet på ingen måde med FC Holte. Hele to brændte straffespark – men også gode redninger i Holte-målet af Vilfred, resulterede i endnu et point til de blåblusede med en 0-0 løsning.

 

I umiddelbar forlængelse af U14s A-finalestævne fulgte U16s ditto. Og også hér var FC Holte repræsenteret. Der blev lagt for med lyn og torden med en 2-0 sejr over de kongeblå fra Lyngby – på to hurtige mål af Jakob.

I anden kamp inkasserede FC Holte et smalt nederlag på 0-1 til de senere Sjællandsmestre fra BK Friheden. Herefter kørte Jernløses drenge Holte over med 3-0. 

Som kampene udviklede sig, begyndte det pludselig at lugte lidt af metal i FC Holte-lejren.

4. og sidste kamp for FC Holte var mod Gilleleje FK, der på fornem vis blev besejret med 1-0 på mål af Christian efter fint opspil og assist fra Noah.

Holte-drengene lå nu til sølv – dette krævede blot lidt hjælp fra vennerne fra Lyngby, der skulle vinde over eller spille uafgjort mod lige netop Gilleleje. Men desværre – uanset hvor meget der blev heppet og hujet… så rendte de stribede fra Gilleleje med en 1-0 sejr over Lyngby – og dermed også sølvet. Og selv om sølvet blev tabt, så vandt Michael, Carl, Villads, Viktor, Christian, Noah og Jakob alligevel bronzen…

Andre Nyheder