24. november 2018

Af HenrikMini

Solid U17-start på vinterbolden

Lørdag over middag drog 12 af FC Holtes U17-drenge og en enkelt træner afsted mod Værløse for at tage hul på vinterboldsæsonen – futsal blev indledt for en uge siden. Plusgraderne var yderst begrænsede, men det lod ikke til at påvirke drengene synderligt. Særligt Mikkel viste sig at være brandvarm og ca. 10 min. inde i 1. halvleg bragte han sit hold foran med 1-0. Værløse svarede dog hurtigt igen og fik kort efter udlignet. Det stoppede dog ikke Mikkel, der inden pausen scorede til både 2-1 og 3-1.

Kampens dommer, Kenneth Thorn, der generelt leverede en fin indsats – men dog tillod lidt vel megen skubben i ryggen – fløjtede 2. halvleg i gang. Kort herefter spillede FC Holte sig frem til en god chance, der dog blev vekslet til et hjørnespark i venstre side. Noah sendte bolden ind over mål i en fornem bue, der næsten ramte Victor Boers i hovedet – og derfra en sikker scoring. 4-1. Spillet bølgede herefter lidt frem og tilbage – stadig med et overtag til FC Holte, der dog ikke var så konsekvente i tacklinger og clearinger. Værløse fik reduceret til 2-4. Herefter måtte anfører Boers udgå med en skade og Værløse reducerede til 3-4 og lugtede nu for alvor blod. Med ca. 12 min. tilbage af kampen gav Mathias Brun, der var tilbage efter ca. ½ års skadespause, Holte-drengene lidt kunstigt åndedræt i form af en scoring via overliggeren, 5-3 til de mørkeblå. Værløse troede stadig på det – det skal man jo ind til dommeren fløjter af… men da Mikkel ca. 4 min. før sidste fløjt satte sit 4. – holdets 6. – mål ind til 6-3, så gik luften lidt af Værløse-ballonen. 6-3 til FC Holte i første vinterboldkamp – med chancer til meget mere. Det tegner fornuftigt.

Andre Nyheder