8. december 2018

Af HenrikMini

Et fyrtårn har takket af

På en råkold novemberaften, hvor Rudegaard Stadion var fyldt af en masse glade fodbolddrenge og -piger i både U7 & U10, takkede et trænerfyrtårn af efter godt en håndfuld år i klubben. Lars Peter Munch Larsen startede i 2013 årgang 2009 op, da de blev så mange, at der ikke var plads på årgangen over. Hurtigt fik Lars Peter årgangen til at vokse og sit at se til. Struktur, tydelighed og dedikerethed er tre nøgleord, der har været gennemgående alle årene. Ofte er klubbens forældretrænere forældre, der selv har spillet – og evt. stadig spiller – fodbold. For Lars Peter var dette bare ikke nok – han hungrede efter mere. Og hvorfor så ikke bruge tiden ved siden af ægteskab, børn, fodboldtræning og i øvrigt også fuldtidsarbejde på at køre Sjælland tyndt og erhverve sig adskillige DBU-trænerkurser… – for nu at stå med en UEFA B1-uddannelse, hvilket ikke er helt skidt for en frivillig forældertræner. Heldigvis har mange børn – både drenge og piger – igennem de sidste godt 5 år kunne nyde godt af Lars Peters arbejdsiver indenfor fodbolden. Og som om det ikke var nok at være en nøgleperson på årgang 2009, så blev yngstesønnens årgang – 2012 – etableret som fodboldhold for et par år siden. Også her har Lars Peter gennem årene været en både central og markant figur og der er ingen tvivl om, at ”arven” efter Lars Peters trænerafgang er tung. Heldigvis står der på både U10 og U7 en stor forældregruppe klar til at løfte i flok.

Stort gruppekram – og tak for nu. Lars Peter med årg. 2012

2009 – eller i hvert fald en del af årgangen – sammen med Lars Peter samt ungdomstrænerne Jakob, Sigurd og Kevin

Den meget aktive årgang 2009 har gennem årene sat FC Holte på det sjællandske ”verdenskort” og har deltaget i adskillige turneringer. Samtidig er det også en af de største årgange i klubben og den årgang, der har hevet flest pokaler hjem.

FC Holte takker Lars Peter for den mangeårige indsats i klubben og ønsker hermed Lars Peter og familie al muligt held og lykke i det nye liv i Schweiz.

Andre Nyheder