24. december 2018

Af HenrikMini

Afslutning på afslutning på… – så blev det jul i FC Holte

(Jule-)traditionen tro har der været afholdt en lang række juleafslutninger på årgangene i FC Holte.

På årgang 2003 blev der spillet en omgang regnvåd far/søn-bold og efterfølgende spist pizzaer i hallens foyer. 2010 hyggede i hal 1 og 2006 i hal 2 – her på redaktionen ligger vi beklageligvis ikke inde med billeder fra disse tre arrangementer.

2007, 2008 og 2009 har fra uge 43 trænet futsal om tirsdagen med Tai Pundik, men har i december været lidt ramt af, at Sjælsøskolens hal – hvor træningen har fundet sted – har været ramt af en vandskade. Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde – og således blev der lynhurtigt stablet en futsalturnering på tværs af de tre årgange på benene i Dronninggaardskolens tre sale (som endte med at være to, da en gymnastikbom dagen før turneringen var faldet ned). “På tværs”-dagen blev sluttet af med en omgang “Lort og Lagkage”, som Damian fra 2007 vandt. Herefter var der julesmåkager til alle.

Knapt 30 drenge og piger fra årgang 2007, 2008 og 2009 maste sig lidt sammen i Dronninggaardskolens gymnastiksale og fedt svedt sig igennem to timers futsalturnering med Villum og Tai.

Damian (’07), tv, vandt den afsluttende omgang “Lort og Lagkage”. Til højre Mathias fra ’08.

Årgang 2011 afsluttede ligeledes på Dronninggaardskolen – med far/søn-turnering. Nissehuerne var ikke et must – blot en anbefaling…

Børn og forældre i kamp til årg. 2011s juleafslutning. Årgangens ungdomstrænere, Sofie og Noah, fik lov at deltage uden forældre.

Kampråb og glædelig jul fra 2011.

U10 – årg. 2009 – spillede futsalturnering (og futsalquiz) i Holtehallen som afslutning på året.

Albert med en løftet pegefinger overfor David (træner). Årgangen afholdt i øvrigt nok klubbens mest farverige juleafslutning. Der eksisterer desværre ikke flere fotos her på redaktionen.

Glade ’12erdrenge med kage, æbleskiver og andet godt.

“Tak for i dag – og i år”-rundkreds – og efterfølgende Holtehilsner hele vejen rundt.

Klubbens U12ere holdt også afslutning. Her var det “sammenskudsgilde” med æbleskiver, pebernødder, clementiner og andet godt. Derudover blev “Årets kammerat”, “Årets Fighter” og “Årets Spiller” kåret. Endvidere bød afslutningen på en fodboldquiz, hvor drenge og piger fik afprøvet deres respektive fodboldviden.

Både børn og forældre quizzede med via mobilerne.

Træner Magnus med (fra venstre) Vitus (“Årets Fighter”), Søren (“Årets Kammerat”) og Christopher (“Årets Spiller”)

På 2004 blev der sluttet af med en times hyggetræning, hvorefter drenge og forældre mødtes til flæskestegssandwiches, quiz, egne kampe på storskærm og æbleskiver. Og ikke mindst et trænerfarvel.

Da den værste sult var stillet hos de ellers godt sultne drenge, tog årgangens træner – Hugo – ordet. Det var nemlig samtidig også et farvel fra ham, da studielivet i København fremadrettet skal prioriteres. Hver enkelt af årgangens drenge fik et par linjer med på vejen – direkte fra Hugos trænerhjerte. Hugo har sideløbende med arbejde og trænergerningen i FC Holte uddannet sig, således at han nu kan kalde sig B3-træner. Hugo blev i november indstillet til DBUs “Gepardpris” – desværre løb en anden med dén titel, til gengæld kan han bryste sig at være “Årets træner 2018” på U15…

“Årets træner 2018” – Hugo Alex Petersen.

Da hallen blev ledig, blev den lynhurtigt indtaget af godt 20 drenge boldhungrende drenge.

Andre Nyheder