7. januar 2019

Af HenrikMini

Solid futsalindsats af U17 – Final 4 venter i marts

På en smuk og solrig januarsøndag, der ellers indbød mere til udendørsaktiviteter, drog syv U17-drenge mod Karlslunde for at spille kvartfinale i vinterens futsalturnering. I de indledende runder klarede drengene sig så som så med tre sejre, tre uafgjorte og to nederlag. Men til kvartfinalen var de opsat på at præstere – ovenpå en lang juleferie uden træning og kampe. Som sagt så gjort. Villads bragte således efter blot tre minutter sit hold foran. BSF, der i første runde slog et uoplagt FC Holte-hold med 3-1 og i anden runde blev besjret med 2-1, svarede dog igen minuttet efter og udlignede til 1-1 ved Mark Agerlin på fint forarbejde af Mark K. Schmidt.

De blåblusede fra FC Holte satte sig herefter ganske solidt på kampen og efter 11 min. assisterede Noah på fin vis Hugo, der scorede til 2-1. I første halvlegs sidste tre minutter præsterede Carl at nette to gange for sit hold og FC Holte gik således til pause med en solid føring på 4-1.

Anden halvleg var ikke meget mere end lige blæst i gang, da Jakob afdriblede BSFs målmand og helt uselvisk afleverede bolden til Noah, der lige foran mål blot skulle sætte en inderside på. 5-1. Få minutter senere var det Hugo, der var på spil – denne gang assisteret af Carl. 6-1. Og mulighed for at slappe lidt af med blot 6 minutter tilbage. Dette udnyttede de røde fra BSF i form af Mark K. Schmidt, der – assisteret af Tage Lindhardt Andersen – fik passeret Bertram i FC Holtes mål til slutresultatet 6-2. Således lykkedes det fem af syv Holte-drenge at få scoret. De to undtagelser var keeperen Bertram og den defensive Christian, der begge leverede rigtig gode præstationer. Endnu en gang.

Nu venter der så “Final 4” i starten af marts, hvor modstanderne hedder Herstedøster IC, FC Fjordbold og KFUM BK. De to førstnævnte var FC Holte i pulje med under de indledende runder og spillede to gange 1-1 mod Herstedøster samt 0-o og et smalt nederlag på 0-1 mod FC Fjordbold. Der er med andre ord lagt op til tæt finalerunde.

Andre Nyheder