22. januar 2019

Af HenrikMini

Ny Sportschef i FC Holte

Bestyrelsen i FC Holte har fra årsskiftet valgt at skifte ud på positionen som sportschef i FC Holte. Efter 2,5 år i FC Holte er kontrakten med Richard Lilja ikke blevet forlænget, men bestyrelsen vil gerne takke Richard for hans store indsats i klubben og ønske ham held og lykke med de fremtidige udfordringer, som pt. har bragt Richard til Amager. 

Bestyrelsen er samtidig glad for at kunne præsentere Tai Pundik, som den nye sportschef i FC Holte. Tai har et indgående kendskab til klubben som følge af hans mangeårige virke som (futsal)træner i FC Holte og er meget afholdt af både børn og voksne. Det er bestyrelsens opfattelse, at vi med ansættelsen af Tai Pundik har fået en person, som kan være en afgørende drivkraft i opfyldelsen af bestyrelsens tanker om klubbens fremtid.

Billederne herover:
T.v.: Tai forsøger at komme forbi Sebastian (’05) og Miko (’09).
I midten: Anton (’08) kan måske / måske ikke overliste Tai i målet.
T.h. “Edderkoppen” m. (fra venstre) Anton (’10), Tai, Emilia (’09), Julius (’10), Albert (’09) og Elliot (’09).

Andre Nyheder