2. april 2019

Af HenrikMini

Futsal Camp i Påsken

Påsken nærmer sig med, hvad der dertil hører af traditioner. Og i FC Holte er den største påsketradition vores FUTSAL CAMP. I år rykker vi – grundet manglende baneplads på de mere gængse steder – ud til Sjælsøskolen, hvor der de seneste mange vintersæsoner har været trænet futsal under kyndig ledelse af klubbens nye sportschef, Tai Pundik. Igen i år tager Tai ungerne med ud i futsallens fortryllende tricks – stærkt assisteret af B3-træner Hugo Alex Petersen, der har en fortid som både spiller og træner i FC Holte. Tai og Hugo suppleres af klubbens administrationschef, Tine Raabjerg (“bevæbnet” med et kamera) – med andre ord: Et virkeligt stærkt team!!

Sted: Sjælsøskolen, Ravnsnæsvej 120, Birkerød

Tidspunkt: mandag-tirsdag-onsdag 15.-16.-17. april fra kl. 09:00-15:00

For hvem: Årgang 2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012

Hvor meget: kr. 400,-

Tilmelding: Skriv til tilmeld@fcholte.dk – oplys barnets navn og årgang

Værd at vide om futsal:

Futsal er en form for fodbold, som spilles på baner, der har den samme størrelse som håndboldbaner og oftest indendørs.

Navnet ”Futsal” kommer af en sammentrækning af de portugisiske ord “futbol de salão” og spanske “fútbol sala/de salón”, der betyder ”indendørs fodbold”.

Futsal spilles som oftest indendørs med en bane og mål, som har den samme størrelse som i håndbold. Der spilles uden bander, og hvis bolden går ud af spil, igangsættes spillet med et indspark.

Bolden, som bruges i futsal, er en speciallavet bold, som ikke er i stand til at hoppe ret meget. Bolden vejer det samme som i almindelig fodbold, men den har en blødere inderbold, der øger kontrollen med bolden.”

Andre Nyheder