31. maj 2019

Af HenrikMini

TT Tidende 2 (maj ’19)

Velkommen til FC Holtes nyhedsbrev vol. 2 – ”TT Tidende”.

God læselyst.

Siden sidst…

… er forårssæsonen skudt i gang og alle årgange har været i kamp / til stævne

… er specifiktræning for årgang 2006, ’07, ’08, ’09 og ’10 kommet i gang, under ledelse af UEFA A-licenstræner Ibrahim El Faour, og fortsætter indtil sommerferien

… kører målmandstræningen onsdage for de ældste årgange (U11-U17) v. Leon Fox

… har Richard Brogaard taget hånd om målmandstræningen for de yngste (U9 & U10) om fredagen

… har klubben endnu engang afholdt FutsalCamp, denne gang på Sjælsøskolen med 30 friske drenge, som gav den fuld gas i 3 dage

… har årg. 2005 været igennem en omgang ”Hjertestarter” og er på vej til at genopstå. I hele maj måned har der været åben træning om søndagen, og spillergruppen er her ved at tage form

… er årgang 2014/15 startet op – ultimo april inviterede klubben nemlig drenge og piger fra årgang 2014/15 til åben træning, og der har siden været fast åben træning om søndagen kl. 16-17, som fortsætter indtil sommerferien. Det har været fantastisk at se, hvor stor interessen har været for klubbens nye hold med 25-35 fodboldunger til hver træning

… er U17s dommerhjælp trådt i kraft – første kamp er dømt – desværre uden FC Holte-sejr. Fremadrettet kan alle mikro- og børneårgange “booke” en U17-dreng som dommer til deres hjemmekampe ved at skrive til dommer@fcholte.dk i god tid

… er sommerens fodboldskole i FC Holte ved at finde sin endelige form. Med mere end 100 tilmeldte unger er vi godt på vej, men der er stadig ledige pladser :-). På fodboldskolen får vi besøg af dygtige eksterne trænere, heriblandt boldkunstner og futsallandsholdsspiller Emil Scott m.fl. Derudover vil der være forskellige nye tiltag, såsom en oppustelig minibane til 2v2, 3v3, 4v4 og 5v5. Programmet på fodboldskolen vil være delt i 2: ”FUN” for de yngste og ”PRO” for de ældste. De ældste vil bl.a. få besøg af en superligadommer, som vil afholde en lille dommerworkshop, der vil være et ungtrænerkursus, kostworkshop, oplæg om løbeteknik, futsaltræning m.m. Traditionen tro vil der på fodboldskolens sidste dag, selvfølgelig være en altafgørende kamp imellem trænere og spillere. Tilmelding til fodboldskolen sker på tilmeld@fcholte.dk

… har vi i uge 19 haft besøg af BilledEkspressen, der fik taget billeder af de fleste årgange

… har U13 (2006) haft 2 hold afsted til turnering i Holland, og havde en fantastisk tur med både gode sportslige og sociale resultater

… er vi rykket tættere på, at U10 & U11 tager til Flensborg for at spille turneringer og at U15 tager en tur til Prag – alle tre udlandsture finder sted i Pinsen

… er rammerne for det nye tiltag om en klubsommerfest sat – så sæt X i kalenderen fredag d. 5. juli (afslutning på årets fodboldskole), hvor der bl.a. vil blive uddelt FC Holte Awards. Et nyt tiltag, hvor forskellige spillere i klubben vil blive hyldet for deres ekstraordinære indsats på deres respektive årgange til træning og kamp, ligesom der vil være priser til de spillere, som har udmærket sig på fodboldskolen. Der vil være en stor hoppeborg, popcorn- og slush-ice maskine, ligesom der vil være mulighed for at grille. Mon ikke også vi kan lokke nogle forældre til at stille op i en storkamp imod børnene?……………. HUSK TILMELDING!!!!!!!!!!!!!! (sker på holdsport)

 

Et indlæg fra ”Overbygningen”:

” FC Holte er med i overbygningen FC Rudersdal – Kommunens stolthed sammen med BSV af 2016. Denne overbygning består af senior spillere og har præsteret en række flotte resultater. Sidste år vandt man Sjællandsmesterskabet i serie 3 i en sæson hvor begge hold rykkede op i henholdsvis serie 2 og 3. Man kom også ind i pokalturneringens hovedturnering efter opsigtsvækkende resultater over højere rangerede modstandere.

I år har truppen været ramt af mange skader og ikke mindst det,  som er mere reglen end undtagelsen, at mange skal ud og se verden efter endt gymnasietid og derfor været fysisk langt væk. Specielt FCR2 har haft problemer med at kunne stille til start og det har også haft betydning for resultaterne. Holdet ligger og kæmper om at blive i serie 3.
Men selvom der har været en del af disse for trænerne udfordringer, så ligger FCR 1 til oprykning påny. I dette forår er holdet – som spiller sine hjemme på det legendariske Vedbæk stadion, ubesejrede og med 5 kampe igen mangler vi 7 point før oprykningen er sikret. Det ser for alvor rigtig godt ud.

Skulle man have lyst til at se disse dygtige spillere så kom forbi på nedenstående datoer:

3. Juni og 14. juni begge dage kl. 18.30 på Vedbæk stadion.

Vi håber at se jer så spillerne kan få en hånd fra dig på sidelinjen. Vel mødt – kærlig hilsen Thomas Les & Uffe K.”

 

 

 

 

 

Næste nummer af ”TT Tidende” forventes på gaden i august

Andre Nyheder