16. juli 2019

Af HenrikMini

Fornøjelige fodboldskoletimer og nye tiltag

Traditionen tro afholdtes der i uge 27 fodboldskole i FC Holte. Igen i år med ca. halvanden hundrede deltagere primært fra lokalområdet – men også med gæster fra det lidt mere “eksotiske” Århus, Schweiz og Singapore. De yngste fra årg. 2013 – de ældste fra årg. 2006.

På trænersiden så det også fint ud: Tai Pundik – sportschef i FC Holte; Ibrahim El-Faour – specifiktræner i FC Holte; Mohamad El-Faour – A-licenstræner fra FC Nordsjælland; Emil Scott – futsallandsholdsspiller; Martin Mejdahl – B-licenstræner; Jacob Christensen – U15- og U9-træner i FC Holte, kommende ungdomsansvarlig i FA2000; Hugo A. Petersen – B-licens, træner i FC Holte frem til 2018 (årg. ’04 & ’08); Peter Liljensten – personlig træner og løbecoach; Hemen Karimi – U16-træner i FC Holte; Sam Kavossi – tidl. U16-træner i FC Holte. Derudover flg. ungdomstrænere Christian Santiago, Harald Dirks, Carl-Emil Kemnitz og Christian Skovby, der alle spiller og har spillet i klubben i mange år.

I år var campen en lidt udvidet uge for de ældste – der således både fik et mini-kamplederkursus samt intro til løbeteknik. De yngste derimod fik en oppustelig bane samt hoppeborg. Og fælles for alle: Masser af bold, sjov, samvær med vennerne og – som afslutning på det hele – klubsommerfest med hotdogs, sodavand, slush ice og popcorn fredag eftermiddag.

Men først lidt fra ugens løb…

Øvelse hos 2009: scor fra ca. 12 meters afstand – uden at bolden rammer græsset inden den går i mål. Hugo “prøver lykken”.

2012 er gået indendørs. Sportschef Tai Pundik er den “store edderkop”, som spillerne skal drible forbi uden at blive fanget i hans “spind”.

Løbeøvelse hos de ældste.

Forsvarsøvelse m. handicap hos 2007/08: Julius skal drible forbi William, der skal forsvare med begge hænder på ryggen.

2011: Improviseret fodboldquiz for årg. 2011, da vejret ikke lige artede sig – “Gæt hvem jeg er”. Lauritz, der er “Christian Eriksen”, må kun besvare spørgsmål med “ja eller “nej”.

Årg. 2010 spiller kamp i den oppustelige bane.

2006 indendørs. Beskyt din egen bold – samtidig med, at du angriber de andres.

Straffespark hos 2009 – Nicolai når næææsten bolden…

Fast morgenritual: Gustav (’10) hejser flag – lillebror Viktor (’12) ser godt efter, om lidt er det nemlig hans tur.

Emil Scott, futsallandsholdsspiller og youtuber, var lidt af et tilløbsstykke på årets fodboldskole. Her prøver Alfred (’11) at “tutte” ham.

Store beslutninger… hvilken is skal Novak (’13) dog vælge…?

Glimt fra den afsluttende kamp mellem trænere og de ældste spillere.

… som blev fulgt med stor opbakning på sidelinjen…

Fodboldskolen afsluttedes endnu en gang med kåringer – i hver gruppe kåres en spiller, der har udmærket sig i ugens løb.

 

2013: Johan var en energisk og dygtig spiller, som samtidig tog ansvar. Han blomstrerede især op efter at han under en af træningskampene fik lov til at være anfører. Dette gjorde, at han både under den valgte kamp, men også resten af ugen var støttende, beroligende og opmuntrende overfor sine kammerater. At kunne tage ansvar i en så ung alder gjorde ham fortjent til præmien.

 

 

 

2012: Ingvar har en god evne til at fokusere. Han er ærgerrig og vil gerne lære. Selv om tingene bliver svære og Ingvar ikke nødvendigvis lykkes, så er han god til at finde de små, positive ting og fokusere på dem. Han er en fantastisk kammerat og altid klar til at trøste eller hjælpe andre, hvis der er behov for dette. Derudover er Ingvar en yderst opdraget og charmerende dreng, man hurtigt kommer til at holde af.

 

 

 

 

2011: Lauritz er en glad og smilende dreng, der er venlig overfor alle på sin vej – holdkammerater, trænere, … Derudover kan han godt li’ spille fodbold, hvilket jo ikke er nogen skade til…

 

 

 

2010: Bertil er en dygtig målmand og en endnu bedre holdkammerat. Bertil er altid glad og træningsparat, og hans gode energi og niveau er til gavn for hele gruppen.

 

 

 

 

 

2009: Jakob er hjælpsom overfor sine holdkammerater. Han er fokuseret og træningsparat – og derudover altid i godt humør.

 

 

 

2007/08: Philip blev valgt pga. sit engagement og gode humør. Derudover sin vilje til at lære nyt og evnen til at skabe glæde og godt kammeratskab omkring sig.

 

 

 

2006: Mikkel Bøegh var en god kammerat over for resten af gruppen og behandlede alle med respekt. Han var lydhør overfor, hvad gruppen skulle udføre og fremstod generelt som en spiller, yngre spillere kunne spejle sig i.

 

 

 

 

Efter diverse kåringer og lidt “fri leg” stod årets sommerfest for skud. Herunder lidt glemt derfra…

Rudersdal Avis kom også forbi – deres billeder kan ses på dette link: http://rudersdal.lokalavisen.dk/nyheder/2019-07-05/-Se-billederne-Fuld-fart-på-ferien-i-fodboldskolen-5348158.html

For de, der får den analoge papirsudgave af Rudersdal Avisen, kan det fortælles, at der d. 9. juli var en fin artikel om fodboldskolen samt flotte billeder.

Nedenfor lidt andre flotte billeder…:

2006 – med Martin (tv) og Tai (th)

2007/08 – med Tai (tv), Mohamad (th) og Hugo (siddende)

2009 – med Tai (tv), Carl-Emil (th) og Hugo (siddende)

2010 – med Harald (tv) og Jacob (th)

2011 – med Hemen (tv) og Christian (th)

2012 – med Christian (tv) og Mohamad (th)

2013 – med Sam (tv) og Christian (th)

Alle… næsten

Andre Nyheder