18. september 2019

Af HenrikMini

PLADSEN I POKALTURNERINGENS SEMIFINALE ER SIKRET !!!!

Pladsen blev på en kold og til tider regnfuld tirsdag aften sikret med en ægte mandfolkepræstation af de 13 seje drenge. Modstanderen var Solrød, som til dagligt spiller en række over Holteholdet, og som havde sikret sig plads i kvartfinalen med en sikker 8-1 sejr i forrige kamp. Det var også nogle store drenge, som repræsenterede Solrød, der fra kampens start satte sig tungt på spillet. Holte var en smule kuet i kampens opstart og allerede efter 2 minutter fik Solrød bragt sig foran 1-0 og fra pålidelig kilde – U14-træner, Mark Fromholt – ved vi på redaktionen, at han havde sine bange anelser for kampes fortsatte forløb. Men drengene viste sig atter engang at have fået hår på brystet, stålvilje og et godt sammenhold og 10 minutter senere havde de blåblusede Holtedrenge bragt sig foran 2-1. Kampen bølgede så lidt frem og tilbage, men det var fortjent, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 4-2. I 2. halvleg begyndte regnen at sile ned og spillet blev en smule mere presset. Da dommeren ligeledes delvist mistede grebet om kampen med flere underlige kendelser (dog til begge sider), så blev det mere spændende end kønt. Særligt da Solrød med 18 minutter igen reducerede til 3-4, kunne man skære sig igennem spændingen, som lå tykt over sidelinjen hos træner, udskiftere og de mange fremmødte tilskuere. Men gudskelov lukkede og slukkede Nicolas, der senere blev kåret til MOM, kampen med den sidste scoring til 5-3 og drengene kunne fortjent lade sig hylde. En uovertruffen indsats af alle og det bliver nu noget sjovere at træne i vinterens kulde og sne, med udsigten til en semifinaleplads.

(Arkivfoto)

Andre Nyheder