28. september 2019

Af HenrikMini

TT Tidende 3 (september ’19)

Siden sidst…

Fodboldskolen – Til dette års fodboldskole i FC Holte var programmet lidt anderledes end tidligere, da klubben har et ønske om fremadrettet i endnu højere grad at målrette fodboldskolens aktiviteter de forskellige aldersgrupper og deres behov og ønsker. De ældste af fodboldskolens 145 deltagere gennemførte bl.a. DBUs kamplederkursus og havde i den forbindelse deres “dommerdebut” i de yngste årganges kampe. Vi havde besøg af en løbecoach, der kunne vise drengene hvordan de kan træne løbeteknik, koordination osv. Til spillernes store begejstring havde vi i flere dage besøg af Emil Scott, og alle fik mulighed for at udfordre ham i panna. Vi havde de første 4 dage en stor oppustelig minibane, som gav mulighed for at alle årgange kunne spille lidt anderledes kampe, og derudover havde alle årgange et futsaltræningspas indendørs. Fodboldskolens sidste kamp blev – traditionen tro -spillet mellem trænerteamet og de ældste spillere. Forældre og øvrige spillere var tilskuere.

Sommerfesten – Fodboldskolen blev sluttet af med et brag af en sommerfest, med hoppeborg, slush ice- og popcornmaskine, DJ med høj musik og ikke mindst pølser m.m. til alle. Denne fælles klubfest vil fremadrettet blive en fast del af afslutningen på forårssæsonen, ligesom der arbejdes på andre større sociale klubarrangementer.

Der kan læses mere om samt ses billeder fra sommerens fodboldskole på klubbens hjemmeside: https://fcholte.dk/2019/07/16/fornoejelige-fodboldskoletimer-og-nye-tiltag/

Opstart af efterårssæsonen – Klubbens yngste fodboldstjerner træner fortsat hver søndag – og gruppen af 2014/15-spillere bliver større og større.

Årgang 2005 er blevet genfødt. I perioden fra påske og frem til sommerferien har klubben arbejdet på at genopbygge årgang 2005, der i et par år har ligget ”brak”. Der har i perioden været ”Åben træning” hver weekend. Dette har båret frugt, da vi efter sommerferien nu har en gruppe på 15-18 glade fodbolddrenge, som er vendt tilbage til fodbolden i FC Holte. Til trods for, at der i opstartsfasen var enkelte flashbacks til det hedengangne FC Zulu, så fører holdet nu sin pulje – og har et fornuftigt ”+” på målkontoen.

Årgang 2006 er nu U14 og har derfor taget hul på livet med 11-mandsfodbold. Deres rk. 3-pulje føres med næsten maksimumpoint (af de hidtidige 7 kampe er en enkelt endt uafgjort – resten er vundet). Derudover har holdet i B-pokalturneringen også klaret sig godt – til foråret skal der derfor spilles semifinale. Dét glæder vi os til at berette om i en senere udgave af TT Tidende.

I kan allerede nu aflyse alle ferieplaner i uge 17 i 2020, for der er årgang 2006 kvalificeret til semifinalen i ungdomspokalturneringen ”U14 Drenge B”. Modstanderen findes i løbet af de næste par uger (foto fra tidligere kamp, der også udløste en U14-sejr)

Nye trænere

Der blevet skiftet en hel del ud på trænersiden i løbet af sommerferien og klubben har været heldige med at få tilknyttet en meget stærk trænergruppe. A-licenstræner Ibrahim El-Faour er fortsat klubbens specifiktræner, men nu også årgangstræner på både årgang 2008 og 2010.

Martin Mejdahl er ny årgangstræner på U11 & U15

Martin Mejdahl er kommet til fra Hillerød Fodbold, og er blevet årgangstræner på årgang 2005 samt 2009. Årgang 2007 måtte inden sommerferien desværre sige farvel til Magnus Dela efter tre år. Sam Kavossi er kommet tilbage til vores U17-drenge. Endvidere har vores U16-hold fået ny træner i Jacob Hansen.

 

Ungdomstrænere

Klubben har et ønske om at skabe en kultur i klubben, hvor de ældste spillere motiveres til at være gode rollemodeller og gerne som assistenttrænere på klubbens mange hold. Det skal være attraktivt at være træner i FC Holte, ligesom vi hele tiden skal sikre os, at vi udvikler vores trænere, sådan at kvaliteten af træningsmiljøet er i top. Er man interesseret i at være træner i FC Holte, bedes man kontakte Sportschef, Tai Regel Pundik, på sport@fcholte.dk.

 

 

Dommerservice

Husk at det er muligt at “booke” klubbens U19-spillere til dommergerningen ifm. hjemmekampe. Skriv til medlem@fcholte.dk, hvis jeres årgang har behov for hjælp.

 

 

 

Captain’s dinner

Der vil i løbet af efteråret blive udvalgt repræsentanter fra klubbens ældste årgange/hold, som efterfølgende vil blive inviteret til “Captain’s dinner” – en middag for klubbens nye ”elevråd”, som skal sikre, at vi i klubben hele tiden er på forkant med udviklingen i de unges behov og ønsker til at spille fodbold i FC Holte.

 

Rudegaards vartegn…

… knækkede i januarstormen i år. Og selv om det er på vej til at være et år siden, så er håbet om en ny flagstang på ingen måde opgivet. Rudersdal Kommunes Kulturområde har givet tilsagn om at støtte projektet med max. kr. 100.000, -. Lokalsprøjten har netop bragt denne artikel http://rudersdal.lokalavisen.dk/nyheder/2019-09-24/-Dannebrog-skal-igen-vaje-over-Rudegaard-Stadion-5834921.html. FC Holte, der på fodboldskolerne igennem årene har gjort god brug af at lade Dannebrog vaje over Rudegaard for at fejre fødselarerne, ønsker også at støtte op om crowdfunding-kampagnen og vi vil derfor gerne opfordre til, at man støtter projektet ved at indbetale et beløb på følgende konto:

Reg.nr. 2253, kontonr. 5367 442 303 med tydelig markering “Flagstang”. Der er til info allerede samlet et par tusinde ind.

 

Næste nummer af TT Tidende forventes på gaden i november

Andre Nyheder