27. januar 2020

Af HenrikMini

Futsal Camp i påsken

Påsken nærmer sig med, hvad der dertil hører af traditioner. Og i FC Holte er den største påsketradition vores FUTSAL CAMP. I år rykker vi tilbage til Birkerød Idrætscenter efter sidste års ”gæstevisit” på Sjælsøskolen.

 Igen i år tager sportschef Tai Pundik ungerne med ud i futsallens fortryllende tricks. Tai får i år følgeskab af et par andre futsalekvilibrister – hvem afsløres først senere. De suppleres af klubbens administrationschef, Tine Raabjerg (“bevæbnet” med et kamera, måske to) – med andre ord: Et virkeligt stærkt team!! Sted: Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, Birkerød.

Tidspunkt: mandag-tirsdag-onsdag 6.-7.-8. april fra kl. 09:00-15:00 For hvem: Årgang 2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013. Hvor meget: kr. 500,-. Tilmelding: Skriv til tilmeld@fcholte.dk – oplys barnets navn og årgang.

Værd at vide om futsal: “Futsal er en form for fodbold, som spilles på baner, der har den samme størrelse som håndboldbaner og oftest indendørs. Navnet ”Futsal” kommer af en sammentrækning af de portugisiske ord “futbol de salão” og spanske “fútbol sala/de salón”, der betyder ”indendørs fodbold”.

Andre Nyheder