25. maj 2020

Af HenrikMini

Fodboldskole 2020 for årg. 2014-2005

For 7. år i træk arrangerer FC Holte fodboldskole på Rudegaard Idrætsanlæg i den første uge af skolesommerferien – i år vil det altså sige i uge 27 (29. juni – 3. juli). I år gælder det for årgang 2014 t.o.m. årg. 2005. Alle dage fra kl. 9-15 – og med mulighed for morgenpasning fra kl. 8 (mandag dog undtaget). Træningsparate drenge og piger i årg. 2014-2005 er velkomne – også selv om man (endnu) ikke er medlem af FC Holte.

Ligesom sidste år vil programmet være opdelt i “FUN” for de yngste, og “PRO” for de ældste, sådan at fodboldskolen er attraktiv for så mange som muligt.

Der vil være en oppustelig bane til en stor panna-turnering samt 2v2, 3v3 og 4v4.
Alle hold vil få besøg af en boldkunstner, der kan lave tricks, panna m.m.

Til de ældste vil der – udover træning – være forskellige workshops og kurser indenfor områder som bl.a. “træner”, “kampleder”, “løbeteknik” og “kost”.

Fælles for alle er, at der er masser af bold, sjov og samvær med vennerne. Årets fodboldskoletøj er fra Adidas og bliver i den flotteste FC Holte-blå farve. Husk at angive ønsket størrelse i kommentarfeltet. Grundet omstændighederne kan tøjet i år ikke prøves inden bestilling.

Traditionen tro vil der på fodboldskolens sidste dag være en altafgørende kamp imellem trænere og spillere. Umiddelbart herefter tændes der op i grillen – og fodboldskolen, såvel som forårssæsonen, afsluttes igen i år med et brag af en klubsommerfest.

Ved spørgsmål kan administrationschef Tine Raabjerg kontaktes på medlem@fcholte.dk eller på tlf. 2248 6670.

Tilmeld dig her: https://kluboffice.dbu.dk//DBU/Activity?id=200825&clubid=1764

Andre Nyheder