7. juli 2020

Af HenrikMini

Endnu en veloverstået fodboldskole i FC Holte

Skolegangen op mod sommerferien har dette år været markant anderledes end tidligere – men Coronaens favntag med verden ændrede ikke ved, at knapt 150 fodboldglade drenge og piger i uge 27 holdt “aktiv ferie” på Rudegaard Stadion i selskab med kammerater, nye venner og trænere. Årets fodboldskole er den syvende i rækken i FC Holte-regi – siden 2014 har det været et fast indslag og så kan vi vel godt tillade os at kalde det for en tradition. Og en god én af slagsen.

Som noget nyt i år havde det svenske børne- og dametøjsfirma, Lindex (www.lindex.dk), budt ind på at sponsorere en del af fodboldskolen samt donere et gavekort til firmaets butik i Field’s til samtlige af de deltagende børn – til stor glæde for modtagerne.

Igen i år blev der disket op med dygtige trænere fra klubben samt besøg udefra. Som noget nyt blev der i år prøvet trænerrotation – således, at man oplevede forskellige trænere og dermed fik trænerne også mulighed for at have fokus på deres egne spidskompetencer indenfor de forskellige aldersgrupper. Fra egne trænerhylder kan i flæng nævnes Hugo A. Petersen (tidligere 2004 og endnu tidligere 2008 – nu i FCK), Mouhammad & Ibrahim El Faour (der træner hhv. FC Holtes 2006ere og fra august også 2004 samt 2008 & 2010ere), Martin Mejdahl (2005 & 2009), Sam Kavossi (2003), Hemen Karimi (2002) og selvfølgelig sportschef Tai Pundik. De “gamle” unge var også på banen i form af U19-drengene Carl Berthelsen, Michael Rannem, Harald Dirks og Christian Santiago – godt suppleret af det unge artilleri fra den kommende U17-årgang, Albert Stendorf, Gustav Almer og Emil Cold.

Besøg udefra

Da der igen i år var planlagt en opdeling af campen – “PRO” for de ældste (’06/’07) og “FUN” for de yngste (’08-’14), besøgte også Hans Ørting, Mikkel Hansen og Clement Clifford årets fodboldskole hhv. onsdag, torsdag og fredag, til god inspiration for de ældste. Hans er til daglig fysioterapeut på U19-landsholdet samt tilknyttet Nørre Fælled Skoles fodboldlinje som skadestræner. Dette var gavnligt for de store, der satte ord som “lærerig”, “god” og “man lærte virkelig noget” på timerne med Hans. Mikkel er cheftræner i Gentofte Atletik og lærte drengene om løbetræning og -teknik. Dette var der også begejstring for – selv om det var hårdt! Clement er tidligere professionel fodboldspiller i bl.a. B.93 og FC København og har også spillet på div. U-landshold. Han fortalte inspirerende om livet som professionel fodboldspiller, kost, levestil, skader, med- og modgang. Dette fandt drengene både interessant og tankevækkende – og et fint afbræk fra arbejdet på banerne.

For alle campdeltagere gjaldt det, at Lukas Christoffersen fra København Futsal og Noah Kofi kom på besøg. Lukas er – udover at spille i København Futsal – på det danske futsallandshold samt youtuber og instragramer med mere end 20.000 følgere. Noah er freestyler og pannaspiller – og i verdens Top 3 i panna. Sammen “optrådte” Noah og Lukas mod forskellige spillere (og trænere) fra campen. Igen i år kom også Emil Scott forbi til stor (gensyns-)glæde for rigtig mange af spillerne. Emil spiller til daglig i København Futsal samt på futsallandsholdet og gav den fredag over middag gas med tricks og panna.

 

Årets kåringer

Sofus (arkivfoto)

… blev grundet forsamlingsforbuddet udsat. Men her på redaktionen kan vi afsløre, at følgende møgunger (- møgunger er jo de bedste!) er blevet valgt i de forskellige træningsgrupper:

2006/07/08: Sofus

Sofus er en god dreng med en god relation til alle sine holdkammerater på campen. Han ynder at vise sin fodboldglæde gennem sin udstråling på banen, hvor han i dén grad gør alt, hvad der skal til for at hjælpe sit hold til en sejr.

Hugo (arkivfoto)

 

 

2009: Hugo

Hugo er en glad og smilende dreng (“med et fantastisk navn” – citat: træner Hugo A. Petersen). Han stråler af inderlig fodboldglæde, hvilket kommer til udtryk i hans attitude på banen. Han knokler derudaf og er en ægte holdspiller.

 

Oskar (arkivfoto)

2010: Oskar

Oskar elsker fodbold – og udstrålingen siger det samme. Han er altid positiv og glad, har et dejligt gåpåmod samt en fantastisk fightervilje.

Gustav (arkivfoto)

 

 

 

2011: Gustav

Gustavs udstråling og kammeratskab gør ham til en uundværlig holdspiller, der altid hjælper sine medspillere på vej. Samtidig gør han sig umage, når det kommer til træning af de fodboldmæssige færdigheder – i forsøg på konstant at dygtiggøre sig.

 

Sebastian (arkivfoto)

 

 

 

2012: Sebastian

Sebastian er en meget ung og talentfuld spiller med en sublim sparketeknik. Han udviser altid god moral og støtter sine holdkammerater. Samtidig trækker han sig aldrig, når der skal spilles mod de ældre årgange, hvor han viser sand fightervilje.

 

Alfred

 

 

2013/14: Alfred

Alfred udviser et stort gåpåmod og har en evne til at trække sine medspillere op. Han er koncentreret til træning og ønsker hele tiden at blive en bedre fodboldspiller.

 

 

Stort tillykke til de kårede spillere, der hver især vil modtage deres præmie i form af et gavekort til paradIS.

Andre Nyheder