1. februar 2021

Af Andreas Birch Rasmussen

Fodboldbanerne åbner op igen

Rudersdal kommune netop har meddelt, at Rudegård stadion fra mandag den 1. februar 2021 atter åbnes op for afholdelse af aktiviteter. Alle aktiviteter skal naturligvis afholdes i overensstemmelse med de gældende restriktioner, herunder forsamlingsforbuddet på 5 personer, afstand, afspritning m.m.

FC Holte vil vi således være i stand til at kunne bruge vores erfaringer fra foråret og give mulighed for at afvikle forsvarlig fodboldtræning, omend det naturligvis bliver i en noget anderledes form, når der kun max. må være 5 personer på hver bane. Der er begrænset med kapacitet på Rudegård og ALLE årgange spændt venter på at kunne komme tilbage, men trænerne vil sørge for at få stablet noget meningsfyldt træning på benene, som giver både lidt fysisk udmattelse og noget boldberøring, men der vil IKKE være de store kampe, men nok en masse 1-1, 2-2 og lignende.

Der er følgende regler, som skal overholdes for at kunne deltage i træningen:

  1. Man kan kun deltage, hvis man er tilmeldt på Kampklar (tilmelding er senest dagen før kl 20:00). Dvs. at man kan ikke bare møde op uden tilmeldning og vil i givet fald blive sendt hjem
  2. Forældre må IKKE opholde sig på anlægget. Kan vente i bilen på parkeringspladsen, hvis der sker afhentning.
  3. Det opfordres til at toiletbesøg er klaret inden træning, således at der IKKE under træning skal bruges anlæggets toiletter
  4. Vi opfordrer på det kraftigste til, at kram og håndtryk/high five ikke sker, da dette øger smitterisikoen.

Vi glæder os meget til at se jer alle på banerne igen og håber naturligvis at restriktionerne lempes snart, så vi kan komme tilbage til en normal hverdag – også på fodboldbanerne.

Andre Nyheder