18. marts 2021

Af Lotte Hansen

Specifiktræning, fri fodboldfredag, DayCamps, life skills coaching … hvad vil vi med alle de tilbud?

I FC Holte tror vi på, at vores spillere skal tilbydes forskellige aktiviteter efter deres modenhed, engagement og interesse. En spiller skal kunne vælge at være med til de to ugentlige grundtræninger og spille kamp i weekenden, men er lysten og engagementet til mere, så vil vi være klar med gode tilbud.

✦ I Påsken vil der være et tilbud om tre DayCamps for U10- U15-spillere, der har lyst til at øve sig seriøst i spilforståelse og teknik.

✦ Efter Påsken starter vi specifiktræning om fredagen, hvor træningsparate og motiverede U10-U15-spillere bliver tilbudt at træne deres motorik og teknik.

✦ Vi vil snart invitere alle børne- og ungdomsspillere til “fri fodboldfredag” hver fredag, hvor de kan spille og træne som de har lyst under opsyn af en træner, der gerne inspirerer med sjove konkurrencer.

✦ Til U12-U17 vil vi introducere life skills coaching, så de forstår, hvordan kost, søvn, træningsvaner, mentaltræning osv har indflydelse på, hvor sjovt de har det med deres sport.

✦ For de yngre spillere bliver vi ved med at forbedre vores fodboldskole, og vi vil forsøge os frem med noget vi kalder “fodboldfestivaler” (stævner med sjove fodboldspil).

Læs mere på Nyt fra sportscheferne

Andre Nyheder