6. april 2021

Af Lotte Hansen

Forældre er vores største ressource!

I løbet af marts har vi haft forældremøder med alle årgange. Det har været en meget positiv oplevelse. Møderne gav en masse god feedback på vores nye initiativer. Vi mærkede, hvor vigtigt det er, at vi er i dialog med vores spilleres forældre. Derfor vil vi gerne gøre den del af vores arbejde endnu bedre på årgangene, i sportsledelsen og i bestyrelsen.

Hvem skal I snakke med – og hvornår?

Når I møder vores trænere og sportschefer på banerne, så er de som regel på arbejde med ansvar for 30-40 børn, så vi vil gerne bede jer om at finde andre og bedre tidspunkter at få en snak. Derfor vil vi fremover have følgende gyldne regler:

  •  Årgang eller individuel spiller: Kontakt årgangstræneren eller årgangsorganisator/holdleder og aftal tidspunkt for en snak. I den dialog kan I så finde ud af, om I har brug for at inddrage én af sportscheferne.
  •  Generelt om klubbens sportslige aktiviteter: Kontakt Sportschef Tai eller Pigesportschef Mariam ved at skrive en email.
  •  Principielt om klubbens politikker og metoder: Skriv en email til bestyrelsen, så vil den vende tilbage indenfor få dage.

Andre Nyheder