31. august 2022

Af Andreas Birch Rasmussen

Succesfuld pigedag i FC Holte

Sidste søndag fik FC Holte afholdt deres pigedag for Holtes piger fra U7-U11! Der var et stort og flot fremmøde med en helt masse nye ansigter, og det var en helt fantastisk dag med mange smil fra både alle børn og vores fantastiske trænere til pigeholdene, og humøret kunne høres op og ned af Kongevejen! Trænerne stod for sjove lege, poster, kamp og lign., som pigerne fra 0.-4. klasse ikke kunne få nok af. 

Vi vil fortsat forsøge at skabe de mest ideelle rammer for vores Pigefodbold i FC Holte, der vil kunne øge pigers lyst til fodbold, og vi håber at denne dag har været med til dette, samt har skabt en masse ny venskaber blandt de forskellige årgange og skoler, der var repræsenteret. Tak til alle der kom, og vi glæder os til at arrangere noget lignende snart igen – Vi ses ude på banen!

  • Her ser i flere flotte billeder fra dagen: 

Andre Nyheder