28. februar 2023

Af BU-chef

Der er sket store ting i det nye år for FC Holte! Der er kommet endnu mere fart på udvikling af børne- og ungefodbolden

To helt nye funktioner styrker børne- og ungdomsårgangene i FC Holte

Det er med stor stolthed og glæde, at FC Holte kan annoncere, at klubben ved årsskiftet har ansat både en børneudviklingschef og en ungdomsudviklingschef. Med ansættelse af to nye stærke kompetencer på banen, har klubben taget et stort og vigtigt skridt til at udvikle den bedste børne- og ungefodbold.

I over en måned har den nye børneudviklingschef og den nye ungdomsudviklingschef været i gang med arbejdet ude på banerne, hvor de superviserer, hjælper og støtter alle klubbens trænere og årgange på begge segmenter. De har allerede været på en runde hos alle årgange, og de forsætter med at hjælpe klubbens enkelte årgange. Her arbejder de med at støtte de enkelte spillere, trænere og hele årgange i deres videre udvikling.

Hvem er de?

Klubben har ansat Carl Berthelsen i rollen som børneudviklingschef, som får ansvaret for mikro- og børneårgangene fra U4-U12. Carl har været træner i klubben i snart 4 år, har selv spillet i klubben i dobbelt så lang tid og har netop færdiggjort sin uddannelse som børneudviklingstræner i DBU.

Det er klubchefen selv, Andreas, der har taget arbejdet som ungdomsudviklingschef, hvor han vil supervisere og hjælpe vores uddannede og professionelle trænere til at forbedre årgangene fra U13-U19. 

Det kan mærkes på årgangene

FC Holte er utrolig glade for endelig at kunne annoncere de to helt nye stillinger, som er en vigtig del af det fortsatte arbejde med at udvikle årgangene på børne- og ungesegmentet i FC Holte.

Klubben har allerede set, at det nye tiltag har haft en stor betydning for klubben, ligesom de enkelte årgange vil kunne opleve at være tættere forbundet både enkeltvis og med ledelsen, så de føler sig set og hørt, og det er vi meget begejstrede for. 

Vi glæder os til at se en hel masse god fodbold ude på banerne! ⚽️ ?⚪️

Andre Nyheder