3. april 2023

Af Henry_Teahan

Hvad sker der lige nu? Pigefodbold i FC Holte

Der er gang i pigefodbolden i FC Holte

Marts har været en måned fyldt med sjove aktiviteter for FC Holte’s piger.

Søndag d. 19 Marts blev der blevet afholdt en rigtig hyggelig påskejagt for alle piger på tværs af årgange samt for piger udefra klubben. Pigerne lavede nogle sjove påske aktiviteter med en fodbold, og der var selvfølgelig også tid til en påskejagt i solskinsvejr på FC Holte’s skønne faciliteter på Rudegaard Stadion. Der var en masse nye ansigter, som også fik prøvet kræfter med fodbolden, og dagen blev sluttet af i Villaen, med musik, saftevand og gækkebreve. Tak til trænerteamet og alle som deltog, det var en skøn dag!

Kæmpe oplevelse: Turnering på Fyn!

Pigerne var i den sidste weekend af Marts til Øens Cup på Fyn. Pigerne fik spillet 7 kampe i alle slags forhold, med et smil på læben hele vejen igennem. Der var også tid til aktiviteter udover fodbold, og pigerne fik rigtig god mad, gået ture forbi slikboder, og været en hyggelig tur i svømmehallen.

Det var et virkelig vellykket overnatningsstævne, tak til trænerne og de fantastiske frivillige forældre.

FC Holte ser frem til at lave flere spændende turneringer for pigerne i den nære fremtid.

Spændende aktiviteter i foråret!

Os i FC Holte brænder for pigefodbolden, så vi har fundet en masse spændende aktiviteter i foråret for pigerne. Der er bl.a. tale om et stævne og en hyggeaften, og udover det en masse andre fede ting for vores fantastiske medlemmer!

Derudover er der opstart for piger af årgang 2019, d. 16 April, så hvis I har et barn der har lyst til at prøve fodbold af, så tilmeld jer til opstart her: https://motivu.dk/klubber/1291/fc-holte/traeninger/6670/fodboldtraening-for-drenge-og-piger-argang-2019?token=MW-RoT48jYG&utm_source=fodboldtraening-for-drenge-og-piger-argang-2019&utm_medium=integration&utm_campaign=leads

Andre Nyheder