4. april 2023

Af Andreas Birch Rasmussen

Udviklingssamtaler med Lyngby BK

Alle 65 spillere på Lyngby BK Specifiktræning er i denne uge blevet tilbudt udviklingssamtaler med specifiktrænings-ansvarlige Fartash Alirezai. Her gennemgår Fartash i samarbejde med spilleren selv udviklingspunkter og spidskompetencer for hver enkelt spiller. Samtalen munder ud i en udviklingsplan, som kan bruges til at skærpe ens fokus til egne kampe, holdtræninger og specifiktræning. Det er vigtigt, at udviklingen sker på spillernes præmisser, så der bliver lagt stor vægt på spillernes egne input, ønsker og behov. Motivationen for at lære og udvikle sig skal komme indefra.

Fartash har været cheftræner på akademiet i Lyngby BK og Brøndby IF og har samtidigt været ansvarlig for teknik-, specifik- og individueltræning af adskillige spillere på forskellige niveauer og aldre.

I FC Holte bliver alle spillerne på specifiktræning tilbudt to årlige udviklingssamtaler.

Nedenunder kan du se et eksempel på den udviklingsplan, som man får, hvis man er en del af Lyngby BK Specifiktræning.

Andre Nyheder