11. april 2023

Af BU-chef

Årlig klubtur til Øens Hold Cup

FC Holte var en tur på Fyn lige før påskeferien og deltog i Øens Hold Cup! Det er en del af klubbens årlige klubture for denne alder.

Klubben havde årgang 2015 (U8) drenge, 2014 (U9) drenge og vores piger (U11) med på turen. Hver årgang stillede op med flere hold og deltog i en masse fede 5-mandskampe, og endvidere havde vores U11-piger også 8-mandskampe. ⚽️⚽️

Øens Hold Cup består af en masse fede kampe, og det endte i en masse gode resultater og udvikling. Alle vores hold blev udfordret både på niveau, men også på energiniveau, da de gav sig 100% i alle kampe og og vi fik spillet flere kampe alle tre dage. Fællesskabet var helt i top, da alle kampe sluttede af med et stort smil på alle ansigter på trods af både sol, skyer og regn. Alle hold spillede i hver deres by og endte dagene af med lækker mad på skolerne og en masse timers god søvn i deres soveposer, når de lagde sig på deres madrasser i klasseværelserne.

Tusind tak til alle de frivillige forældre, der både var med på bussen, trænede børnene og selv kørte med i biler. I var med til at gøre det til en fantastisk oplevelse! Tak til alle spillere, der også deltog på den årlige klubtur! Vi er super lykkelige for dette fantastiske fællesskab, og vi glæder os til at gentage en lignende tur næste år.

Vi ses på banerne!🔵⚪️

Andre Nyheder