12. april 2023

Af BU-chef

FC Holte er blevet DBU Børneklub

FC Holte er meget stolte over at kunne annoncere, at klubben officielt er blevet en DBU Børneklub!

Klubben har i denne måned færdiggjort processen med at blive godkendt.

At være DBU Børneklub indebærer, at klubben har valgt at få ekstra meget fokus på børnefodbolden. Vi har tilknyttet os DBU’s Børnesyn samt at børnefodbolden bliver prioriteret økonomisk og organisatorisk, hvilket blandt ses gennem ansættelsen af Børneudviklingschef, Carl Berthelsen. Med denne trædesten vil klubben forsat arbejde på at skabe et fantastisk børnemiljø på alle årgange.

Vi er ekstremt stolte og spændte over denne udvikling i klubben! På billedet kan I se vores flotte U8-drenge og U11-piger stå med et DBU Børneklub-flag, som også snart vil blive hængt op på Rudegaard Stadion.

Vi ses på banen!

Andre Nyheder