2. marts 2024

Af Henry_Teahan

Opstart af årgang 2020 hold for drenge og piger

FC Holte byder velkommen til alle drenge og piger født i 2020, d. 7 april kl 10.00-11.00 på Rudegaard Stadion, til et brag af en opstart!

Vi tilbyder gratis prøvetræning hver søndag fra d. 7 april og helt frem til sommerferien. Vores dygtige børnetrænere er eksperter i at få fodbold til at være sjovt, selv for de helt små – vi fokuserer nemlig på sjove små spil og øvelser som udvikler den enkelte spillers motorik og koordination.

Tilmelding foregår på Motivu, hvor I kan få reminders og eventuelle opdateringer fra klubben frem til første træning.

Alle er velkomne til at møde op, og vi er altid klar til at svare på spørgsmål og ønsker fra forældre! Vores børneudviklingstræner, Carl Berthelsen, kan kontaktes på bu-chef@fcholte.dk eller telefonisk på +45 50 55 40 11.

Vi ses på banerne!

Andre Nyheder