7. april 2024

Af BU-chef

Første træning for vores nye årgang 2020!

FC Holte havde i dag, søndag d. 7. april, den deres første træning for årgang 2020 for både drenge og piger. Det var en kæmpe kæmpe succes!

Alle, både fodboldspillere, forældre og trænere havde glædet sig til denne dag. Over 40 spillere havde snøret skoene sammen med deres forældre og taget turen op til Rudegaard Stadion til deres allerførste fodboldtræning!

Traditionen tro blev både spillere og forældre taget i mod af klubbens Børneudviklingschef, Carl, der sammen med Andreas og Mini stod for en sjov og spændende træning. Dagen stod på Kongens Efterfølger, navneleg, forhindringsbaner og masser af grin og glæde. For selvom vejret ikke var med os, kan man sige det stikmodsatte om humøret. Op og ned af Kongevejen kunne man høre, når der blev løbet, sprunget og danset.

Næste træning vil allerede være næste søndag d. 14. april fra kl. 10.00-11.00. Hvis dit barn også gerne vil komme til deres første fodboldtræning, kan I kontakte klubben på: bu-chef@fcholte.dk eller 50 55 40 11.

Alle er velkommen og vi glæder os til at se jer igen!

Andre Nyheder