Om foreningen

Velkommen til FC Holte!

I FC Holte samarbejder højtuddannede professionelle trænere med frivillige forældre om at skabe et trygt, sjovt og udviklende fodboldliv for børn og unge.

”Vi mener at fodbold skal være sjovt! Derfor er det vores målsætning, at du, når du er i klubben, oplever tryghed, glæde og kammeratskab. Du vil blive udfordret, uanset dine evner, alder og køn. Du skal have sved på panden og et smil på læben, når du kommer hjem fra træning og kamp.”

Således skrev vi i 2003. Det var det år, vi blev stiftet og fik hjemmebane ved Rudegaard Stadion i hjertet af Rudersdal kommune. De ord er stadig foreningens DNA, og de former vores fodboldfilosofi.

I FC Holte er vi passionerede omkring fodboldudvikling gennem sjove og legende aktiviteter. Det første, vi møder hos de yngste fodboldspillere, er lysten til at lege med bolden. I legen er der nysgerrighed og mod. I legen er det sjovt at udfordre sig selv og øve sig på det, man endnu ikke behersker. I legen løfter spillerne hinanden teknisk, mentalt og socialt.

I FC Holte mener vi, at legen med bolden er den eneste måde, vi kan skabe glade, modige og kreative fodboldspillere. Det er således de voksnes ansvar at skabe de rigtige rammer, der beskytter og styrker den enkelte spillers lyst til at lege med bolden og øve sig i fodboldfærdigheder. 

I FC Holte sidestiller vi vores ambitioner omkring fodboldudvikling og fællesskab. Vi har således en politik i klubben om, at vores fantastiske frivillige forældre arrangerer traditionsrige sociale arrangementer og fodboldture. Det er således en gylden regel, at alle årgange fra U7 til U19 får mulighed for at komme på mindst én tur om året.

Læs mere om FC Holtes fodboldudvikling